Am plecat din Bucuresti pe 29.12.2016, ora 23:30, am zburat pana in Doha, Qatar (4-5h) am avut o escala de 3h si ne-am indreptat spre Denpasar, Bali (zbor de cca 9h). 

Pentru ca ne-am dorit sa ne bucuram de plaja, intr-o zona linistita, dar sa vizitam importante temple si orase de importanta culturala, am ales sa ne cazam in zona de sud, golful Jimbaran.

Ne-am cazat la Intercontinental Bali Resort, Jimbaran, care ne-a impresionat din prima clipa, cladirea hotelului fiind impunatoare, asemenea unui templu. Bradul de Craciun realizat din orhidee albe, statuetele Buddha si spatiile mari aerisite ne-au cucerit. Ajungand dupa miezul noptii, hotelul avea un aer misterios fiind scufundat intr-o liniste relaxanta de meditatie, cu sunet de ape curgand …oare cum e totul?! Ce pacat ca nu era lumina sa vedem totul atunci…ardeam de nerabdare dar si de…. oboseala.

Angajatii hotelului au fost foarte primitori si ne-am simtit speciali, parca eram invitatii importanti ai unei ceremonii. Incantati ca am ajuns, cat am asteptat pentru formalitatile de cazare, ne-au oferit un ceai racoritor cu rosella (hibiscus) si adorabilul prospop umed, imbibat in esente de lamaita si ghimbir, sa ne reimprospatam putin dupa drum. Ce miros, ce gust!!! Totul te relaxa, pana si aerul respirat te facea sa plutesti, ne simteam mai usori. Camera Singaraja, 49mp, foarte spatioasa, decorata in stil balinez traditional dar si cu detalii moderne, cu mult bun gust, cu mobiler din lemn masiv, lampadare cu zeite sculptate, balcon privat si o baie generoasa, 

Intr-o asemenea amosfera am reusit sa dormim 12h! Ce binecuvantare! 

Asadar, vacanta a inceput perfect!

Am iesit sa vedem imprejurimile, sa ne dam seama cat de mare este hotelul si am descoperit suprafete extrem de generoase, piscine mari si variate, cu 4 restaurante dar si locuri intime, discrete. Evident ca am ajuns pe plaja…farmecul oceanului ne-a hipontizat dupa ce in noaptea precedenta doar ne-a mangaiat auzul cu valurile sale, soptindu-ne parca sa nu ne deranjeze, acordul perfect pentru un somn adanc si odihnitor. Apa oceanului era placuta dar puteai simti forta ce te tragea spre larg. Am adunat scoci si diverse alte pietre pe care le-am redescoperit, de curand, intr-un sertar, cand uitasem de ele. Revenind…s-a facut seara si trebuie sa ne pregatim de Anul Nou, caci suntem pe 31.12.2016!

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment