Dupa 2 ani impreuna si cateva vacante minunate, prin diverse locuri, cum ar fi, weekend-uri la munte, la noi prin tara (Brasov, Baile Tusnad, Sovata, Sighisoara, Sibiu, Paltinis), cateva zile in Paris, cateva zile in Istanbul, Coasta Amalfitana (vizitat: Pompei, Amalfi, Sorrento si Capri), 1 revelion la Disneyland Paris (impreuna cu fiul meu Alexandru), 1 revelion in Thailanda (Bangkok si Krabi), Poiana Brasov si cateva zile in Legoland, Danemarca (si cu Alex)….Primavara lui 2016 ne-a prins facand alte planuri de calatorie pentru un nou Revelion de vis. 

De fiecare data cand planificam o vacanta, ne facem o lista cu diverse destinatii. Fiind mereu inspirati de cartea de fotografii a dlui Doctor (Dragos Serban “ Fasten your seat belt”), nu ezitam s-o intrebam pe vecina noastra, “Pupina”, ce ne recomanda pentru urmatoarea destinatie de vacanta. Ea este un bun cunoscator intre ale calatoritului si reprezinta idealul nostru de om vesnic pe drumuri.

De data aceasta ne-am interesat de Maldive si Bali, nu eram siguri de cum va fi vremea de revelion...

Au mai trecut cateva luni si prin septembrie 2016 am contactat-o pe Andreea, de la agentia Dedanis, sa definitivam vacanta de revelion, alegand fara ezitari…Bali! 

Am incercat sa-l conving pe Cristi sa ramanem acasa de Revelion si sa plecam, pentru 9 nopti, dupa 02 ian 2017 din dorinta de a sta mai multe zile, respectand acelasi buget. Temporar am reusit. Aveam un motiv in plus sa plecam in acea perioada: considerand ca ne doream foarte mult sa concepem un copil, perioada fertila era dupa Anul Nou. Si cum in viata femeia stabileste ea multe si crede ca ea are controlul…totusi Cristi intrevine si schimba , fara sa-mi spuna, data plecarii, respectiv alege data de 29 dec 2016 (o diferenta semnificativa, financiar vorbind, avand in vedere ca biletele de avion/ cazarile in perioada revelionului sunt cele mai mari). Oricat de suparata am fost, m-am resemnat (fie ce-o fi!) si am asteptat cu nerabdare vacanta in Bali.

Timpul a zburat atat de repede, epuizati de munca si de oboseala, a venit si clipa mult asteptata si… iata-ne sositi in Bali pt 12 nopti de vis!

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment