News

Salut!

Suntem Stefania si Cristi si va vom spune povestea noastra, dintr-o minunata vacanta in Bali! Daca ati fost in Bali, ei bine, nu avem cu ce sa va surprindem, suntem doar niste turisti amatori, probabil ati vazut mult mai multe locuri fenomenale. Noi am stat doar 12 zile cu promisiunea ca vom reveni, impreuna cu toata familia, sa descoperim cu adevarat aceasta insula exotica fermecatoare. Speram sa ne iasa!

Pentru cei care nu au fost in Bali...vom starni curiozitatea si marea dorinta de a calatori in asemenea locuri! De ce? Pentru ca poti face orice: sa te relaxezi, sa lenevesti la plaja, sa faci baie in ocean, sa cunosti oameni din toate colturile lumii, sa descoperi obiceiurile localnicilor, sa faci scufundari si snorkeling si surf, sa iesi la distractie, sa inveti lucruri noi, sa mergi cu bicicleta sau cu scooter-ul, sa vizitezi temple, sa cunosti istoria si cultura acestui popor, sa te bucuri de natura, sa protejezi mediul inconjurator, sa mananci sanatos, sa te descoperi, sa iti amintesti sa (te) iubesti, sa faci yoga, sa citesti, sa asculti muzica, sa dansezi, sa vezi simplitatea oamenilor de rand, sa le intelegi modul de viata, sa visezi, sa muncesti, sa te odihnesti, sa oferi, sa primesti, sa te imbogatesti sufleteste din lucrurile simple, samd. 

PS: Aceasta vacanta ne-a fermecat...in plus, Ne-am dus 2 si ne-am intors 3!:)

0 Comentarii
985 views

O zi fara prea mult soare dar cu…peripetii!

0 Comentarii
1582 views

Artificii spectaculoase, muzica buna, plaja din Bali…cuvintele sunt de prisos…trebuie sa le simti, sa le traiesti.

0 Comentarii
1598 views

Pentru ca ne-am dorit sa ne bucuram de plaja, intr-o zona linistita, am ales sa ne cazam in zona de sud, golful Jimbaran.

0 Comentarii
1257 views

Suntem Stefania si Cristi si va vom spune povestea noastra despre vacanta care… ne-a implinit viata, despre cum a aparut… Balixir!