Lapte de corp

Laptele de Corp face pielea fina si supla, se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme de grasime. Toate ingredientele naturale sunt folosite pentru hidratarea optima a pielii, pe care o simti la fiecare atingere. Laptele de corp este o combinatie perfecta de ierburi proaspete, distractive si vibrante. Aplicati lapte de corp ca fiind cea mai importanta parte a ritualului tau zilnic de ingrijire.

Lapte de corp

Laptele de corp este un produs de ingrijire corporala cu numeroase beneficii. Hidrateaza pielea in profunzime fara a lasa o pelicula grasa. Acest lucru este datorat texturii lejere, avand un continut scazut de compusi grasi, mai bogat in apa decat o crema. Este usor de utilizat datorita fluiditatii sale, patrunzand rapid in piele fara sa fie lipicios. Bogat in ingrediente ce ajuta la hidratarea pielii, precum lipide, antioxidanti si vitamine, laptele de corp contine si diverse parfumuri pentru a te bucura de o experienta completa de ingrijire. Laptele de corp mentine pielea hidratata mai multe ore, ii mareste elasticitatea și previne imbatranirea. Acest produs este disponibil pentru toate tipurile de piele: normala, uscata sau sensibila, oferind fiecareia in parte ingrijirea de care are nevoie.

Beneficiile laptelui de corp

Laptele de corp contine un amestec unic de extracte naturale ce hidrateaza rapid pielea. Proteinele din lapte reduc aspectul uscat si calmeaza pielea stresata. Laptele curata corpul, iar extractele naturale catifeleaza pielea si degreseaza porii pentru intinerirea pielii. Vitaminele lasa pielea neteda, curata si revitalizata. Laptele de corp este un puternic antioxidant, care impedica deteriorarea celulor pielii si formeaza un strat subtire si invizibil pentru a pastra umezeala in interior, ceea ce impiedica uscarea pielii. Pentru zonele aspre, de exemplu coate si genunchi, laptele de corp ajuta pielea sa-si recapete elasticitatea, atunci cand este aplicat dupa baie. Laptele de corp are un parfum imbietor care se simte excelent pe pielea ta, iar bucuria unei senzatii de catifelare este de lunga durata. Laptele de corp cu arome te relaxeaza, iti reduce stresul si iti creste activitatea cerebrala. Frumusetea ta naturala este scoasa in evidenta, pielea ta capata o stralucire armonioasa pentru ca tu sa te simti mai atragatoare si sa ai in permanenta o stare pozitiva.