Creme hidratante pentru corp

Produsele de ingrijire corporala sunt concepute pentru a va proteja de mediul inconjurator, fie ca sunteti la birou, in oras, la munte sau la mare. Aceste produse naturale pure creeaza o stralucire tinereasca care, atunci cand capteaza lumina, fac capetele sa se intoarca. De la unturile de corp bogate si nutritive, la revigorantele exfoliante de corp cu sare de mare, la cremele hidratante pentru maini si uleiurile hranitoare de cocos, pur si simplu trebuie sa le aveti pe toate! Include aceste produse de intretinere corporala in ritualul tau zilnic de hidratare si o sa fii dependent de pielea ta catifelata si radianta!

Creme hidratante pentru corp, minte si suflet

Pielea noastra reprezinta cel mai mare organ al corpului si este primul lucru pe care cineva il observa la noi. Tocmai de aceea merita sa il tii in cea mai buna forma posibila. Insa aceasta nu indeplineste doar un rol estetic. Ea ne protejeaza de elementele toxice care se afla in jurul nostru si este mult mai permeabila decat crezi. De fapt, pielea poate absorbi 60% din ceea ce aplicam pe suprafata ei. Iar intrebarea fireasca e...ce anume vrei sa aplici pe pielea ta? Inca de acum sute de ani, plantele naturale au fost folosite pentru a imbunatati aspectul pielii si de a trata afectiunile acesteia. Pielea noastra, pe cat de sensibila, pe atat de complexa, nu poate face diferenta intre incredientele sintetice si cele naturale, intre cele care pot dauna pielii si cele benefice acesteia. De aceea e bine sa te bazezi intotdeauna pe produse de calitate si sa oferi pielii tale grija de care are nevoie. Cu totii ne dorim o piele care sa arate cat mai bine, iar plantele pot imbunatati calitatea acesteia datorita proprietatilor lor nutritive si terapeutice.

Bali, o oaza de inspiratie

Insula Bali a reprezentat pentru noi o sursa de energie pozitiva si, totodata, o inspiratie de a crea cele mai bune produse de ingrijire a pielii. Balixir iti aduce creme hidratante pentru corp, care au proprietatea nu doar de protectie a pielii, ci si de a ii da un aspect sanatos, hidratant si catifelat pe parcursul intregii zile. Fie ca alegi laptele de corp sau creme pentru maini, vei simti atingerea placuta a plantelor inmiresmate direct pe pielea ta. Iar ea iti va multumi. Ingredientele naturale provin dintr-o cultura naturala. Metodele organice de recoltare sunt mult mai benefice mediului inconjurator. Imbunatateste calitatea acestuia prin protejarea solului si a apelor subterane si prin utilizarea resurselor sustenabile. Multe substante chimice regasite in produsele de ingrijire a pielii nu sunt biodegradabile. Asta inseamna ca raman intotdeauna in ecosistemul nostru, poluand astfel mediul inconjurator. Balixir garanteaza productia de produse naturale, proaspete, de calitate superioara, respectand in acelasi timp cultura, oamenii si mediul din insula Bali.