Sapunuri Tea Tree

Rasfata-ti pielea cu sapunurile din seria Tea Tree si vei simti cum arborele de ceai amestecat cu plante aromatice iti va linisti mintea. Seria Tea Tree provine dintr-o planta multifunctionala si are urmatoarele efecte: antininflamator, antibiotic, diuretic si analgezic. In aceasta serie regasesti combinatia perfecta de plante medicinale cu flori pentru un bun echilibru intre minte, corp si suflet. Combinatia de ingrediente din seria Tea Tree este simpla dar eficienta si poate fi impartita cu intreaga familie.

Rasfata-te cu sapunuri Tea Tree

Sapunurile Tea Tree sau sapunurile din arbore de ceai sunt o esenta proaspata ce revitalizeaza pielea si au efect antibacterian, pentru experienta noastra individuala de imbaiere. Cunoscute sub numele de sapunuri din ulei de arbore de ceai, sunt fabricate din uleiuri esentiale produse de arborele Melaleuca Altiniforia, originar din New South Wales, Australia. In istoria sa relativ scurta ca ingredient universal antiseptic pentru multe produse cosmetice, acest ulei devine un aditiv eficient pentru sapunurile Tea Tree. Indiferent daca sunt folosite ca sapunuri de maini, pentru spalarea fetei sau pentru corp, sapunurile Tea Tree sunt o forta impunatoare in lupta impotriva bacteriilor si ofera un sentiment placut de relaxare si prospetime a pielii. Uleiul este adesea utilizat in combinatie cu lavanda datorita efectului sau calmant asupra trupului si mintii.

Sapunurile Tea Tree ofera protectie maxima

Deoarece sunt fabricate din substante naturale, nu este surprinzator faptul ca sapunurile Tea Tree sunt preferate inaintea altor sapunuri. Calitatile antibacteriene ajuta la combaterea germenilor, microbilor si bacteriilor ce se formeaza pe corp si pot provoca iritatii si afectiuni ale pielii. Este un antiseptic puternic si actioneaza ca un agent extraordinar in combaterea virusurilor periculoase si contagioase. Cu o abilitate unica de a imbunatati starea de spirit prin virtutea aromei de eucalipt a uleiului esential, sapunurile din ulei de arbore de ceai sunt foarte apreciate in domeniul aromoterapiei. Exista compunsi activi in acest uimitor ulei, care au calitati ce permit sapunurilor Tea Tree sa ajute la combaterea afectiunilor pielii cum ar fi acneea sau eczema. Acest ulei este folosit adesea in sapunuri hidratante datorita proprietatilor sale hranitoare si calitatilor ce dau stralucire pielii. Ingredientele active sunt compusi puternici care fac sapunurile Tea Tree antibacteriene foarte eficiente. Mirosurile neplacute cauzate de bacterii nu sunt doar acoperite, ci sunt eliminate. Utilizarea zilnica a sapunurilor din arbore de ceai poate duce la o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate a pielii. De fapt, utilizarea regulata va poate ajuta sa va imbunatatiti viata.