Sapunuri

Toate sapunurile noastre sunt handmade, simple, 100% naturale! Ele sunt realizate manual in 80 de mici loturi, din cele mai bune ingrediente naturale existente. Sunt amestecate cu grija, taiate, stantate manual, puse la uscat timp de o luna si la final impachetate pentru placerea dumneavoastra. De la prima utilizare a sapunurilor naturale din Bali nu va veti mai multumi cu altceva inferior...si de ce ati face-o?

Sapunuri naturale Bali

Cand spui Bali, spui pace si relaxare. Te gandesti doar la aromele ce impanzesc aerul insulei, la plajele intinse, la nisipul lor fin si la apa cristalina ce te indeamna sa o lasi sa te racoreasca. Te gandesti la briza oceanului ce iti mangaie usor chipul scaldat in razele soarelului si observi ca, in acel moment, nu mai ai nicio grija, niciun regret, ci doar te bucuri de momentul prezent si de fericirea pe care ti-o ofera clipa. Acum toata lumea poate simti aceste senzatii pe pielea sa, chiar din locuinta proprie. Balixir iti aduce aromele imbietoare direct din insula indoneziana, pentru a-ti elibera stresul acumulat in corp. Descopera sapunurile create printr-o tehnica manuala de presare la rece, care pastreaza toate substantele nutritive, calitatea acestora si aduce aromele imbietoare in casa ta. Indiferent daca alegi combinatia dintre cocos si mandarina, morcov si ghimbir sau ceai verde si miere, vei experimenta aceasta imbratisare a prospetimii si a calmului pe durata intregii zile. Ingredientele lor nutritive si hidratante se potrivesc oricarui tip de piele, lasand-o moale si catifelata, fara sa lase vreo senzatie nedorita pe suprafata aplicata.

Sapunuri ce aduc relaxarea in casa ta

Cream o varietate de tipuri sapunuri folosind cele mai naturale ingrediente disponibile. Alegem cantitatea perfecta, le amestecam cu grija, le dam o forma simpla si le lasam la uscat timp de o luna, pentru ca tu sa transformi experienta unui dus simplu, intr-una ce te va purta pe cele mai inalte culmi ale relaxarii. Lasa aromele plantelor sa iti inunde simturile. Trebuie doar sa inchizi ochii si vei fi transpus in lumea fermecatoare a insulei tropicale Bali. Sapunurile iti curata pielea, lasand in urma o senzatie nemaintalnita de naturalete si un parfum ce va rezista intreaga zi pe pielea ta. Balixir nu este un simplu comerciant de sapunuri. Filozofia si misiunea noastra implica procese de fabricare a produselor in acord cu respectul pe care il oferim naturii si elementelor pe care aceasta ni le daruieste. Suntem dedicati sanatatii pielii, sanatatii oamenilor si a mediului inconjurator. Astfel, recoltarea tuturor plantelor si a ingredientelor utilizate in productia de uleiuri esentiale se face intr-un mod responsabil, fara a pune in pericol speciile de plante.