Uleiuri de fata

Uleiurile de fata sunt cea mai sanatoasa alternativa pentru o hidratare optima zilnica, toate ingredientele sunt din uleiuri vegetale 100% naturale! Uleiurile luxoase hidrateaza fata si gatul in timp ce extractele din plante hranesc, detoxifiaza si restabilesc echilibrul pielii, lasand-o moale, supla si luminoasa. Un adevarat lux pentru fata ta! 

Uleiuri de fata din ingrediente naturale

Ceea ce poate face un ulei din plante naturale pentru pielea fetei tale este destul de fascinant. Nu este niciun miracol, insa uleiul de plante potrivit poate aduce mari beneficii tenului uscat, gras sau deshidratat. De asemenea, un ulei din ingrediente naturale care nu contine parfum poate fi potrivit chiar si pentru pielea cu eczeme. Uleiurile faciale sunt destinate oricui doreste sa ofere pielii un impuls de substante nutritive, hranitoare ce ajuta pielea in special in sezonul rece, fara sa aduca alte efecte secundare. Uleiurile de fata organice sunt potrivite pentru tine daca te confrunti ocazional cu o piele uscata, deshidratata iar produsele pe care le folosesti in momentul de fata se dovedesc a fi ineficiente. Daca nu vrei sa mai cauti incontinuu un hidratant potrivit pentru pielea ta, poti adauga fara probleme in rutina ta de ingrijire a pielii uleiuri de fata din ingrediente naturale, provenite din insula tropicala Bali. Parfumul si efectele benefice ale acestora iti vor face pielea sa fie mai fina, mai moale si mai rezistenta la particulele de praf ce provin din atmosfera orasului aglomerat. In plus, uleiul organic iti readuce stralucirea naturala a pielii.

Simte beneficiile uleiurilor de fata Balixir

Balixir iti aduce uleiuri de fata care, prin aplicarea lor zilnica, ajuta la mentinerea hidratarii optime a pielii si au proprietati incredibile, ce duc la o netezire aproape instantanee a pielii. Insa oricat de minunat ar fi acest ulei, trebuie sa stii ca nu inlocuieste alte ingrediente esentiale ale pielii. Uleiul de fata reprezinta o completare a rutinei tale zilnice de ingrijire a pielii. Rasfata-ti pielea intr-un mod cat mai natural, pentru efecte vizibile si cat mai de durata. Pielea ta va fi mai hidratata, lipsita de bacterii si isi va recapata echilibrul, devenind mai supla si stralucitoare. Te bucuri de toate aceste beneficii, in timp ce vei simti pe pielea ta aromele si sentimentul de pace si relaxare, specific insulei exotice Bali.