Lotiuni tonice de fata

Lotiunile tonice cu pulverizator ofera un lux instant cand vrei sa-ti rasfeti pielea. Lotiunile tonice corespund nevoilor tale zilnice si se folosesc dupa un produs de curatare a fetei sau dupa un demachiant pentru a indeparta resturile si apa de pe fata. Ele echilibreaza pH-ul pielii si hranesc pielea cu aromele sale revigorante. Intotdeauna 100% pure, naturale si sanatoase. Inchideti ochii, pulverizati, asteptati cateva secunde lasand sa se evapore. Bucurati-va de senzatia de prospetime! Garantat, acesta va fi cel mai placut moment din ritualul tau de infrumusetare!

Uneori este greu sa combatem problemele legate de sanatatea pielii. Cautam produse care sa se potriveasca cu tipul nostru de piele si sa aiba efectele benefice pe care ni le dorim. Datorita faptului ca pielea reprezinta sinele unei persoane, este o necesitate ca pielea fetei sa fie pastrata in stare excelenta. Asta deoarece pielea este primul lucru pe care o persoana o va observa la alta persoana. Prin redarea stralucirii la nivelul fetei te vei simti mai increzatoare, mai radianta si vei fi pregatita sa faci fata oricarei provocari.

Lotiuni tonice de fata din extracte naturale

Natura furnizeaza o multime de materii prime sub forma de plante ce au proprietati de ingrijire si intretinere a pielii. Aceste materii prime nu pot fi copiate in niciun laborator si sunt net superioare celor sintetice si nenaturale. In cautarea noastra de a trai mai simplu, mai natural si mai constienti in legatura cu mediul inconjurator, produsele cosmetice organice sunt tot mai folosite. Daca pana acum nu erau o necesitate, in ultima vreme oamenii au deveniit mai atenti la produsele ce le-ar putea afecta sanatatea si starea de bine, alegand tot mai mult produse cosmetice realizate din plante sau extracte naturale. De aceea Balixir iti aduce lotiuni tonice de fata create din uleiuri esentiale si extracte de plante, originare din Bali. Bogate in substante nutrivite, acestea iti revigoreaza pielea si o hranesc cu aromele deosebite ale plantelor exotice. Frumusetea insulei si starea de relaxare a acesteia sunt transpuse in produsele cosmetice ce te vor incanta inca de la prima aplicare. Foloseste lotiuni tonice de fata, ce au in compozitie doar ingrediente naturale si vei simti cum acestea mentin nivelul optim de hidratare, regleaza pH-ul pielii, in timp ce o mentine luminoasa si curata. De asemenea, lotiunea tonica de fata curata porii, creaza un strat protector asupra pielii tale, o hidrateaza si iti ofera o senzatie de prospetime.