Creme exfoliante pentru corp

Cremele exfoliante pentru corp promoveaza puritatea naturala si folosesc metode traditionale de conservare a mineralelor si vitaminelor. Aceste exfoliante cu crema lor densa pot fi usor aplicate pe intreg corpul fiind un amestec aromatic perfect. Protejeaza, hidrateaza si imbunatatesc elasticitatea pielii.

Creme exfoliante pentru corp

Frumusetea este o tendinta umana, iar primul pas pentru a o obtine este sa ai o piele perfecta. Celulele moarte se strang pe suprafata pielii, iar acesta poate fi un obicei neplacut. Din punct de vedere biologic, pe parcursul zilei sunt adunate milioane de celule pe suprafata pielii. Este necesar ca acestea sa fie inlocuite si sa cada. Cu toate acestea, uneori acest lucru nu se intampla. Cand celulele moarte ale pielii nu sunt capabile sa cada, ele sunt colectate in pori, apoi intra in combinatie cu uleiurile naturale produse de corp si infunda porii. Rezultatul este formarea punctelor negre si mai mult, infectia cu bacterii ce provoaca inflamatii. Este foarte important ca celulele moarte ale pielii sa nu fie acumulate pe suprafata ei, iar cremele exfoliante pentru corp reduc sansele ca porii sa fie blocati si sa duca la eruptii ulterioare. Cremele exfoliante pentru corp contin produsi exfolianti care elimina celulele moarte ale pielii, facand-o neteda. De-a lungul vietii, cremele exfoliante pentru corp imbunatatesc starea pielii.

Beneficiile cremelor exfoliante pentru corp

Daca ai o piele normala, cu un PH balansat, cremele exfoliante pentru corp te ajuta sa previi uscarea pielii si ingrasarea acesteia. Pielea uscata apare din cauza lipsei umiditatii, iar persoanele cu acest tip de piele o simt foarte stransa. Cremele concepute special cu factori de umiditate hidrateaza si relaxeaza eficient pielea. In pielea grasa, glandele sebacee produc prea mult ulei. Pielea cu glandele sebacee hiperactive este predispusa aparitiei punctelor negre, astfel incat necesita o curatare delicata cu o crema exfolianta pentru corp. Pielea sensibila devine usor iritata si predispusa la mancarime, roseata si senzatie de arsura. Curatarea cu creme exfoliante pentru corp pe baza de ingrediente naturale este extrem de benefica pentru corp. Un tip de piele care are zone atat uleioase cat si uscate este o piele combinata. Cremele exfoliante elimina excesul de ulei din pori care provoaca uscarea pielii.