Punct si de la capat, un intermezzo scurt. E aproape ora 19:00, pe 31.12.2016, suntem in Singaraja Lounge, Intercontinental Bali Resort, Jimbaran. Regula: prima impresie conteaza! Aici e valabila: totul e perfect, cafeaua si “water lemongrass” sunt delicioase. Asteptam seara de Revelion care va avea loc in atmosfera restaurantului Taman Gita, specific oriental. Apropos, mic dejunul l-am servit mult dupa pranz si a fost foarte gustos!

Cina de Anul Nou: Oriental dinner@Taman Gita, un decor deosebit, specific balinez traditional, totul imbracat de sarbatoare, de la angajati pana la invitati. Preparatele de o diversitate atat de mare incat nu stiai ce sa gusti mai repede: de la fructe de mare gatite in multe feluri, sushi, sashimi, fripturi, pana la preparate specific orientale, fructe si deserturi de toate felurile. 

Pe langa toate acestea, organizatorii au pregatit un program artistic cu multe dansuri balineze puse in scena de dansatori foarte tineri, foarte frumosi si expresivi. Machiajul si costumele deosebite! Muzica traditionala suna precum clopoteii, acompaniind miscarile perfecte ale dansatorilor si transformandu-i in adevarate opere de arta in miscare.

Aproape de ora 23:00 am iesit pe plaja, la Sunset Beach Bar, pentru a ne bucura de focul de artificii. Atmosfera placuta, briza incantatoare, oameni frumosi, relaxati de la muzica si cocktail-urile exotice (fara alcool pt noi). Cristi a fost impresionat de paharul de sampanie de la ora 00:00;). 

Artificii spectaculoase, muzica buna, plaja din Bali…cuvintele sunt de prisos…trebuie sa le simti, sa le traiesti. La multi ani! Bine ai venit 2017!

b8172a2b-5cb7-4085-a28d-8a4e97327a67.jpg

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment